Happy End 2015 – poklon za odlučne – NLP Starter

Happy End 2015 – poklon za odlučne – NLP Starter

Obezbedite sebi senzacionalni novogodišnji poklon…

Da vas podržavamo u ostvarenju vaših ličnih i profesionalnih ciljeva je naš najvažniji cilj. Skoro punih deset godina smo sa vama, uz vas i tu zbog vas. Inspirišemo vas da ostvarite svoje najuzvišenije vizije, da postanete najbolja verzija sebe i živite srećni, uspešni i okruženi ljubavlju. Podstičemo vas da sami kreirate svoj uspeh u ličnom i profesionalnom životu, da se permanentno razvijate i da svaki dan budete bolji nego što ste bili prethodnog dana.

2016. godine ćemo zajedno sa vama da proslavimo naš veliki jubilej, 10 godina rada, stvaranja, učenja, radosti, napretka, sreće i svrsishodnog bitisanja. S obzirom na to da je nama za “uspeh preko noći” bilo potrebno 10 godina, želimo sa vama da podelimo tu radost i svo stečeno znanje i iskustvo tako što ćemo cele godine da vas iznenađujemo i oduševljavamo novostima, popustima, događajima, slavljima…

Nestrpljivi smo i zato krećemo da slavimo već sada sa vama uz senzacionalni praznični poklon i evo šta smo sve pripremili za vas:

Naš NLP Practitioner program sada ima jedan modul, odnosno dva dana edukacije više nego prethodnih godina, ukupno 9 modula po dva dana, a pod istim uslovima kao ranije, podigli smo kvalitet i korist za vas, a cena je ostala ista. Regularna investiciju za svih 9 modula je 1144 evra neto. Prvi modul NLP Starter je oduvek bilo moguće pohađati posebno, kao priliku za upoznavanje sa nama i našim programom, a regularna cena za ta dva dana treninga je 157 evra neto, dok je za ostalih 8 modula izvanredno fer cena za još 16 dana treninga samo 987 evra neto. Osim toga u toku ove edukacije imamo redovne večernje termine za vežbe kao dodatnu vrednost za vas.

A još senzacionalniji je naš specijalni praznični poklon vama, kojim želimo da vam se zahvalimo što birate da baš mi budemo vaša podrška na putu ka uspehu. Ako ste već sada odlučni da pohađate ceo NLP Practitioner onda je ovo prilika koju treba da zgrabite, jer ako izvršite uplatu do 15. Januara 2016. godine onda NLP Starter dobijate od nas na poklon. A ako ste već uplatili sledeći NLP Starter i već sada znate da svakako idete dalje, i odlučite se i to da uplatite unapred, onda ova ponuda važi i za vas, te do 15.01.2016. možete za ostale module da uplatite još samo 888 evra neto.

Sada dobijate od nas svih 9 modula edukacije po fantastičnim uslovima, te možete da priuštite sebi ili onima koje volite nešto lepo za praznike umesto da plaćate NLP Starter, dozvolite nam da vam ga poklonimo, ako ste odlučni… Neodoljivo, i zato je interesovanje veliko, a broj mesta je ograničen. Prijavite se odmah i rezervišite svoj poklon!

Od srca vam se radujemo!