Gosti iz Brazila – Emocionalni Coaching

Gosti iz Brazila – Emocionalni Coaching

Od 14.-16.11. naši gosti treneri iz Brazila, Renata Schiffler i Helder Amarante, održali su trening u okviru Coaching Akademije na temu emocionalni coaching. Gosti treneri su sertifikovani od International Coach Federation ICF, a takodje i za Timeline Therapy od Tad James-a. Proteklog vikenda su obučili naše buduće Business & Management Coacheve da rade sa klijentima služeći se ovom izuzetnom metodom.

Ovo dvoje izvanrednih trenera, osim toga što su imali priliku da našim polaznicima prenesu Timeline Therapy metodu, veseli i veoma razdraganog brazilskog duha, zabavili su polaznike i preneli im jedan izuzetno pozitivan stav.

Budući Business & Management Coachevi su ovim dobili još jednu novu metodu u svom školovanju kroz našu Coaching Akademiju, a to je Timeline Therapy -Tad James, pored Energy Balanced Coaching, The Social Panorama, koje su već imali i Inner Journey koje je na redu sledećeg meseca. U januaru rade na temi Coaching Project, u februaru je Caoching at Work, u martu Business Coaching, u aprilu imamo gosta iz Nemačke – Bernd Isert sa temom Integrativni Coaching.
S obzirom da su svi sertifikovani NLP Masteri, oni vladaju takođe i NLP Coachingom, tako da će u maju biti prvi Coachevi u našoj zemlji sertifikovani od European Coaching Association – ECA, što će im dati i mogućnost za članstvo u ECA.