Generacija koja će promeniti svet

Generacija koja će promeniti svet

Možda ste nekada bili u situaciji i sebi postavili pitanje: Šta je to novo što bi u vaš život donelo još više radosti i sreće? Verujem da su vam u toku dana dolazile razne misli i da je neka od tih bila misao na koji način da ulepšate svoj i život vama dragih ljudi? Koliko puta ste osećali zadovoljstvo i unutrašnju ispunjenost kada ste uradili nešto fenomenalno za druge ljude, uz neograničenu količinu ljubavi? I dok tako razmišljate o ovim pitanjima, možda vam se pojavila slika ili osećaj na koji način biste i vi bili deo bolje i srećnije budućnosti? Na koji način možete kreirati čarobne živote i baš vi biti inspiracija mnogima, da se odvaže i ostvare svoje najluđe snove, da žive čarobne živote?

Da smo na pravom putu, da ulepšavamo živote i utičemo da zemlja bude predivno mesto, potvrdili su nam naši dragi polaznici koji su sa puno ljubavi, poverenja, pažnje i iskrene želje da i oni sami postanu ljudi koji pozitivno utiču na druge, inspirišu ih, podržavaju na putu uspeha, učili od nas i usavršavali svoja znanja i hrabro istrajali kroz moru ličnih promena da bi postali ono što su želeli.

Naša 6. grupa polaznika Trenerskog treninga je u svom punom sjaju pretstavila svoje prezentacije, njihov lični pečat svega što su do sada naučili kroz prethodne edukacija počev od NLP Starter treninga, NLP Practitionera, NLP Master treninga, Prezentacionih veština, Trenerskog treninga kao i mnogih drugih na kojim su prisustvovali u okviru NLP Instituta i Coaching Akademije Slavice Squire. Kroz svoje prezentacije podelili su sa nama svoje najdivnije želje, ideje, šta je to što bi oni voleli da promene, na koji način i kome mogu biti oslonac, podrška, učitelj, motivator, predavač,… Prezentovali su veštine, metode i tehnike kojima su ovladali i kreirali nov identitet. Kojim pravcem će se širiti njihova misija, kakvu viziju o životu imaju, gde će kao svetionik obasjavati nove puteve i stvarati svetlo na svim onim mestim gde je to potrebno.

Neverovatno zadovoljsto je biti deo njihovog puta promene i ispratiti ih kao još jednu generaciju trenera koja je spremna na nove izazove, spremna da ostvari misiju, da bude podrška svima koji žele da svoje i živote drugih učine predivnim, unesu mir i duhovno i materijalno blagostanje, i ostvare pozitivan uticaj te žive kvalitetan i ispunjen život.

Pitamo vas, koja je vaša vizija budućnosti? Možda i vi želite da budete nečiji heroj, uzor, učitelj i podrška?

„Budućnost se ne može predvideti, nego se treba stvarati!“ Maurice Blondel

Ukoliko se i vi pronalazite i želite da postanete generacija koja će promeniti svet, ako želite i vi da umesto profesije imate poziv kroz koji možete da ostvarite svoju svrhu i da svoj dar pružite svetu, tu smo za vas…

Startujte već danas i napravite prvi korak na NLP Starter treningu.

Prijavite se na milana@nlpinstitut.com ili putem telefona na 064/6451 398.

Dobro nam došli na put uspeha!