Formula prosperiteta Slavice Squire

Formula prosperiteta Slavice Squire

NLP radionica sa Slavicom Squire „Otkrijte formulu za prosperitet – NLP“ održana je 24. januara u divnim prostorijama NLP Instituta.

Polaznici ove zanimljive tročasovne radionice imali su priliku da od prvog NLP trenera na ovim prostorima nauče elementarne principe neuro-lingvističkog programiranja i dobiju potpisan primerak Slavicine knjige „NLP – u svakom uspehu mirođija„, koja je mnogima bila prvi udžbenik u oblasti NLP-a.

Upoznali su se sa osnovama pravilnog postavljanja ciljeva i koliko ih njihov stav, komunikacione veštine i fokus približavaju ili udaljavaju od toga da žive život kakav priželjkuju.

Uz korisne vežbe i testove iz knjige „NLP – u svakom uspehu mirođija“ otkrili su više o sebi i svojim bližnjima i dobili konkretna uputstva kako da uspešno komuniciraju s ljudima koji razmišljaju potpuno drugačije od njih.

Naučili su nešto o moćima uverenja i kako ona oblikuju naš život i dobili konkretna uputstva kako da samostalno i uz pomoć Slavicine knjige uvode Nauku Ličnog Prosperiteta u svoj život i svakodnevno ga čine boljim.

Za početak, upoznajte se i vi sa knjigom „NLP – u svakom uspehu mirođija“ i preuzmite jedno njeno poglavlje potpuno besplatno. A ako već sada znate da je NLP karika koja je nedostajala u vašem ličnom i profesionalnom razvoju i odlučni ste da unapredite svoj život, pravi je trenutak da se prijavite za NLP Practitioner edukaciju, prvu stepenicu u izučavanju Nauke Ličnog Prosperiteta.