Fantastičan novogodišnji poklon

Fantastičan novogodišnji poklon

Dragi naši vreme je za poklone!

Mi verujemo da je za vaš uspeh i sreću mnogo važniji vaš način razmišljnja i vaša lična filozofija, nego ekonomija. Zato smo odlučili da vas iznenadimo i obradujemo i da vam poklonimo nešto što će zaista vaš život učini drugačijim i boljim, lepšim i svrsishodnijim, radosnijim i ispunjenijim… A zašto baš takav poklon?

Naša misija je da vas inspirišemo i pokrenemo da sami postignete svoj uspeh. Zato želimo da vas naučimo kako da budete spremni na iznenadne situacije, da ono što volite negujete i u tome stalno da napredujete. Želimo da i vi znate da naučite i podržite druge, vama drage ljude, prijatelje, kolege, saradnike… Naša misija nije da vam učinimo medveđu uslogu i da umesto vas nešto uradimo, da vam sve damo na tacni gotovo, već da vas naučimo kako sami da ostvarite sve što želite, jer mi verujemo da vi to sigurno možete!

Zato je naš poklon vama NLP Starter sa Slavicom Squire, ustvari prvi i ključni korak i ohrabrenje za novu školu života, za vaš Novi Lični Progres. To je prvi modul najprestižnije akreditovane sertifikovane NLP edukacije – NLP Practitioner, koja ukupno ima devet fantastičnih, interaktivnih i praktičnih modula po dva dana, a uz to i 7 termina po tri sata za vežbanje i integrisanje svih naučenih veština i tehnika. Pored treninga i usvajanje ove metodologije u vaš život, dostupna vam je stalna, stručna i profesionalna podrška naših Trenera i Coacheva po posebnim uslovima samo za vas, naše polaznike.

Ukoliko ste spremni i hrabri da donesete važnu odluku u vašem životu, preuzmete odgovornost za svoje rezultate i započnete intenzivni lični rad koji vam donosi radost i lakoću življenja, jasne i definisane ciljeve, nove mogućnosti, preciznu i ciljanu komunikaciju, skladne odnose, energiju, motivaciju… onda ste spremni i da investirate u svoj dalji razvoj i napredak. Uplatom do kraja ove 2016. godine dobijate ovu edukaciju po senzacionalnoj ceni, a mi vam poklanjamo NLP Starter. Investirajte još u ovoj godini, posadite seme, da bi sledeću i Novu 2017. dočekali spremni i učinili je vašom najboljom godinom do sada, godinom vašeg ličnog rasta i razvoja.

Preuzmite svoj poklon putem [email protected] ili putem telefona 064/6451 398.

Srećna vam Nova 2017. godina! ❤️