Esencijalne veštine za postizanje uspeha!

Esencijalne veštine za postizanje uspeha!

Uspeh ne dolazi nenadano nekim ljudima a druge preskače tek tako. Uspeh je kreacija određenih načina razmišljanja i delovanja. Koliko god da trenutno dobro vladate svojom profesionalnom delatnošću, možete biti još bolji, produktivniji i uspešniji!

Nerazumevanje na radnom mestu, stresni odnosi sa timom, problematična organizacija posla, kao i mnogo drugih faktora utiču na kvalitet našeg rada i privatnog života.

Da li razmišljate o napretku?

Da li stagnirate ili svakodnevni odlazak na posao smatrate stresnom situacijom?

Da li razmišljate da promenite delatnost i okruženje a nemate hrabrosti ili vam se čini da nemate mogućnosti?

Da li tragate za pravim poslom?

Ono što možete da uradite za sebe još danas, jeste da se upoznate sa Neuro-Lingvističkim Programiranjem (NLP)!

NLP metodologija, od momenta svog nastanka, izučava izvrsnost izuzetno uspešnih ljudi, bez obzira na njihovo profesionalno polje delovanja. Tehnike Neuro-Lingvističkog Programiranja pružiće vam bolji i jasniji uvid u sopstvene mogućnosti i time dovesti vašu produktivnost do zavidnog nivoa.

  • Motivacija
  • Postavljanje jasnih ciljeva
  • Veštine pregovaranja
  • Pozitivan uticaj

Ovo su četiri polazne tačke za uspešnost u svakom poslu. Svaka od ovih zasebnih celina zavređuje posebno mesto u programu svih NLP edukacija, koje su, uz bezrezervnu podršku, kreirane od strane Slavice Squire, internacionalnog NLP Master Trainera i coach-a.

Kroz NLP metodologiju dovešćete vaše komunikacione veštine do vrhunca.

Naučićete:

  • kako da precizno prikupite sve relevantne informacije za vaš posao
  • kako da koristite metafore
  • prepoznate sisteme po kojima vaša okolina i saradnici funkcionišu
  • kako da nekorisna uverenja zamenite veoma korisnim za vas profesionalno i lično

NLP metodologija sadrži izuzetne alate koji vam pokazuju kako da sagledate svoje emocije i stare obrasce ponašanja, na mnogo korisniji način. Sve veštine NLP-a, dozvoliće vam da kroz lingvistički pristup postanete rečit komunikator, da vaše ideje prezentujete suvereno, kongruentno, okupirajući pažnju drugih. Postaćete bolji komunikator, što svakako generiše bolje poslovne rezultate.

Sve o našim NLP edukacijama, ali i svim ostalim edukacijama, treninzima i tematskim online programima Slavica Squire Instituta, možete pročitati u POTPUNO BESPLATNOJ brošuri koju smo pripremili za vas.

Preuzmite je putem ovog linka.

I zapamtite, kao što to kaže Henry David Thoreau, uspeh obično dolazi onima koji su suviše zauzeti da bi ga tražili. Drugim rečima, hrabro krenite putem učenja i primene naučenog, a onda uspeh sigurno neće izostati.