Energy flow

Energy flow

Slavica Squire & Dragoljub Matić

24-26.10.2014.

Koliko puta vam se dogodilo da osećate nedostatak energije?

Dešava li vam se da vas na vašem putu kao senka prati: strah, sumnja, strepnja i stres?

Znate li koliko ova stanja troše energije i otežavaju život?

Osećate li ponekad emotivni teret zaključanosti u teške odnose sa drugim osobama?

Koliko bi bilo dobro za vas da ovladate strategijom kreiranja sopstvene budućnosti po energetskim principima?

Pomislite na trenutak kako bi bilo dobro da ovladate veštinama rada sa energijom i koliko bi vam koristilo da postanete sposobni da pomirite suprostavljene delove sebe, da pomirite religiozno i naučno, intuiciju i logiku, znanje i iskustvo.
Naučite strategije za korišćenje univerzalne energije i možete očekivati čuda. Mudrost kaže: „Čuda su posledica zakona koje mi trenutno ne razumemo“. Mi znamo da: “Ko u čuda veruje, taj čuda i stvara!”
Uđite u svet energije, spoznajte ga i prepustite mu da radi za vase najviše dobro.
Svi smo mi jedinstveni, neponovljivi deo univerzuma sa kojim smo ceo život u vezi bez obzira da li smo toga svesni ili ne. Osnovni atribut tog univerzuma je energija. Njeno moćno prisustvo se može osetiti svuda oko nas.

Osnovna manifestacija energije je tok. Kada teče ona je laka, mudra, inteligentna i podržavajuća. Kada je u pitanju blokada tog toka onda energija postaje teška.
Energija ima to svojstvo da nas čisti, neguje, uči i isceljuje. Ona može da čisti naše misli, naše srce, naše telo. Može da otkloni blokade u odnosima, iskustvima, vizijama.
Zato je vredno i moćno steći veštine rada sa energijom.
Tako ćete naučiti kako da postanete kreativni kanal energije, da uđete u stanje u kome su vam na raspolaganju svi vaši unutrašnji resursi, mudrost i kreativnost.
Svaki kreativni genije bio je kanal energije (Volfgang Amadeus Mocart, Nikola Tesla, Endru Karnegi, Majkl Džordan, Barbara Brenan…).
Koristitićete veštine rada sa energijom da sebe dovedete u dobro stanje i da u njemu ostanete koliko god želite.

Naučićete da:

  • Ostvarujete dobre odnose i sa osobama koje predstavljaju izazov za vas, koristeći energetski raport,
  • Redizajnirate energetske strukture vezane za prošlost,
  • Nalazite izgubljene informacije iz prošlosti, razumete i potvrdite nepoznate informacije iz sadašnjosti i predvidite informacije o budućnosti,
  • Prevaziđete mentalne blokade za koje ste vezani,
  • Transformišete ograničavajuća uverenja,
  • Osetite blagodeti energetskih obrazaca koji vas oslobađaju zaglavljenosti u iskustvu ili odnosu,
  • Unapredite telesno zdravlje,
  • Kreirate budućnost kakvu želite na jednostavan i moćan način i dopustite energiji da to materijalizuje,
  • U svakoj situaciji budete poravnati, produktivni i povezani sa svojim vizijama.

Zaplovite u beskonačnom moru čiste energije i dopustite da vas ona vodi svojom mudrošću.
Probudićete i osnažiti svoju intuiciju!

Predavači

Dragoljub Matić

Dragoljub Matić – Profa, NLP Trainer i Coach, je direktan učenik Tom Besta i nastavlja njegov rad u podučavanju spiritualnih metoda za lični razvoj i uspeh i njihove primene u savremenom svetu biznisa. Profesor je matematike i elektrotehnike u srednjoj školi preko 20 godina gde je u jednoj anonimnoj anketi od svojih učenika izabran za najboljeg i najomiljenijeg profesora. Počeo je svoje usavršavanje iz NLP-a na našem NLP Institutu u prvoj grupi polaznika još 2006. godine, tako da je od samog početka sa nama među prvima.
Profin stil podučavanja je primamljiv, zabavan i veoma strukturiran i kompetentan, a pun zanimljivih priča iz prakse, zato se sa njim tako lako uči kao što se u školi učilo sa najdražim profesorom.

Slavica Squire

Uslov za pohađanje ovog workshopa je završena NLP Business Practitioner edukacija. Prijavite se i rezervišite svoje mesto na vreme! Radujemo vam se!