Emocije čine čuda

Emocije čine čuda

Možda je nekima od vas dosta da se oseća loše zbog neprijatnih iskustava koje nosi iz prošlosti? Da osećate teret koji vas stalno vuče nazad, onespokojava, uznemirava? Ili vam je možda dosta da osećate strah kad je vreme da nešto preduzmete? I tako mesecima, nekad godinama u sadašnji trenutak unosite svoja prošla iskustva a budućnost kreirate i gradite na temeljima koja vam odavno više nisu korisna…

Kako biste reagovali kad bismo vam rekli da možete da promenite vaš odnos prema događajima iz prošlosti? Da možete na trenutak vratiti vreme i napraviti takvu promenu u nekom neprijatnom iskustvu da doživite i osetite olakšanje i oslobađanje? Da ciljano upravljate sobom, iskoristite svoje potencijale i reurse i pomognete sebe i drugima?

Na četvrtom modulu NLP Practitioner edukacije naši polaznici su se upravo bavili ovom temom a naš NLP Trener i Coach Katarina Džoković je prenela polaznicima izuzetne modele za promenu emocionalnog odgovora na prošle opterećujuće situacije. Prisutni su bili oduševljeni ovim saznanjem i izuzetno delotvornim tehnikama koje su sa velikom znatiželjom odmah isprobali. Iskustva su bila izuzetna a odušeljenje veliko.

Dva dana interaktivnog treninga prošlo je u radu i učenju a naši polaznici su prošli kroz pozitivnu promenu i poneli sa sobom tehnike, veštine, praktično znanje kako da kreiraju izvrsna stanja (high performance states) kod sebe i drugih, kako da u izazovnim situacijama postignu visok učinak, da angažuju i koriste veći deo svog uma, osveste svoje resurse, da se lakše nose sa situacijama u kojima bi inače izgubili kontrolu, kako da prime i daju feedback ili kritiku i da ona bude podržavajuća i kompententna i za njih i za druge.

Osnaženi i ohrabreni mogućnostima novih izbora uz podršku naše Katarine i asistenata ovaj modul je obeležen saznanjem da emocije čine čuda kad znamo kako da vladamo i ciljano upravljamo njima i doživimo fantastične promene u svim oblastima našeg života. Bilo kao roditelji, supružnici, kolege, rukovodioci, prijatelji, saradnici, partneri…

Ukoliko i vi želite da željene promene u vašem životu postanu stvarnost i da vaš život bude uspešan i ispunjen obiljem pokretačkih i pozitivnih emocija i resursa i da ste vi baš ta osoba za koju svi kažu da besprekorno vlada sobom motivišući i sebe i druge, tu smo da i vas sa radošću podržimo!

Pozovite nas na broj 064/6451 398 ili nam pošaljite mail na office@nlpinstitut.com.

Saznajte više i o našem novogodišnjem poklonu za vas – OVDE.

Neka i vaše emocije čine čuda!