Efikasne komunikacione tehnike

Efikasne komunikacione tehnike

Neke od važnih karakteristika koje odlikuju vrhunske profesionalce u poslu su svakako efikasna komunikacija i neosporan uticaj na svoje okruženje.

U NLP-u postoji nekoliko lingvističkih obrazaca, koji su izuzetno efikasne komunikacione tehnike, a uče se na trećem modulu NLP Business Practitioner edukacije.

Lingvistički govorni obrasci kao što su NLP tehnike: meta-model, hipnotički govor i reframing, izuzetno su korisne za otvaranje sastanaka, pregovaranje i ostvarivanje uticaja u svom poslovnom okruženju. Kako je većina naših polaznika na rukovodećim pozicijama u svom poslu, lako su prepoznali kako će svakom od njih ovo što su učili na trećem modulu da doprinese u razvijanju svog ličnog stila rukovođenja.

Takođe je ovaj komunikacioni modul prava riznica za sve kojima je prodaja važna u bilo kom smislu, jer nauče da svoju komunikaciju dignu na mnogo viši nivo od uobičajenog, a to im daje veliku prednost u prodaji, predstavljanju svojih ideja, projekata … Što je takođe izvanredno primenjivo u svakoj vrsti marketinga…