Došlo vreme za sertifikacije – NLP Practitioner

Došlo vreme za sertifikacije – NLP Practitioner

27. i 28.08. imali smo sertifkaciju NLP Business Practitioner, koja je počela sa edukacijom u februaru. Ova dva dana su prerasla u svojevrstan spektakl. Polaznici su bili u izvanrednom raspoloženju jer su imali fantastičnu pripremu za sertifikaciju uz mentorsku podršku mastera i trenera, a puno su radili i samostalno organizujući se u vannastavnim aktivnostima.
Svi su došli spremni i veseli sa željom da pokažu šta su sve naučili i primenili u svojoj svakodnevnoj praksi na poslu i privatno.

Prezentacije su bile zanimljive i životne, a polaznici su prikazali rezultate koje su postigli u svom radnom i privatnom okruženju koristeći NLP tehnike koje su učili i vežbali na NLP Business Practitioner edukaciji.

Neko je primenjivao NLP da popravi svoje lične performance, neko da popravi odnose u privatnom okruženju, neki su više radili na sebi i svojim životnim idejama i ciljevima, poneko je promenio posao, a neki su uradili od svega po malo. Uglavnom, svi su prezadovoljni rezultatima koje su postigli i većina će nastaviti usvršavanje na NLP Master edukaciji.

Svi prisutni su ispunili uslove za NLP Practitioner sertifikat po curiculumu IANLP, koji je veoma zahtevan, ali je zato priznat svuda u svetu. Veoma smo ponosni na grupu ovih vrednih ljudi koji su nas oduševili svojim entuzijazmom i predanim radom na sebi.

Naš tim trenera i asistenata je podučavajući ovu grupu ujedno mnogo naučio. Pored toga što podučavamo naše polaznike kako da se razvijaju i mi stalno radimo na svom razvoju i poboljšavamo permanentno kvalitet naših treninga. Poboljšali smo materijale, dodali nove elemente u treningu i NLP practitioner edukaciju smo komplet renovirali uz njihov nesebičan feedback i podršku, kao što su i oni poboljšavali sebe, svoj posao i život uz NLP i našu podršku.

Radujemo se što će većina od njih da nastavi NLP usavršavanje na NLP Master edukaciji sa nama i našim timom izuzetnih trenera. Već 23.09. krećemo sa prvim modulom koji će držati uvaženi Tom Best iz Amerike. Oni koji ne mogu da nam se pridruže ovoga puta su izrazili želju da vežbaju sa nama i rado ćemo ih uključiti u vannasavne aktivnosti, što će biti obostrano zadovoljstvo.

Još jedna grupa koja živi sa nama naš moto: “Budi promena koju želiš da vidiš u svetu”.