Dodirnite iskrenom emocijom

Dodirnite iskrenom emocijom

Možda se pitate kako je to stati pred publiku, zablistati na sceni ili na sastanku, probuditi emociju kod slušaoca, zainteresovati ih za temu za koju živite, sigurno preneti svoju poruku, oduševiti ih i pokrenuti na akciju. Kako da svojim nastupom fascinirate, motivišete, inspirišete, kako da postanete majstor izvanrdne prezentacije.

Odgovor na ovo pitanje su dobili naši polaznici izuzetnog dvodnevnog treninga ˝NLP Prezentacione veštine˝, koji je kreirala i vodila Slavica Squire, prvi NLP Master Trainer i Master Coach na našim prostorima. Uz veliku podršku, sa puno ljubavi i entuzijazma, na ovom jedinstvenom treningu, Slavica je otvorenog srca podelila svoje dugogodišnje znanje i veštine koje do sada nigde niko nije mogao da nauči i otkrila im jedan predivan svet na daskama koje život znače.

Oduševljeni polaznici su imali priliku da nauče kako da vladaju sobom, svojim stanjem, grupom, kako da prilagode svoj glas, svoje kretanje po sceni, kako da izađu na kraj sa neprijatnim pitanjima, pažljivo osluškujući puls svoje publiku. Kako da izgleda njihov flipchart, kako da iskoriste telo kao instrument neverbalne komunikacije, kako da pripreme sadržaj svoje prezentacije, postanu uticajan i neodoljiv pripovedač, učitelj i motivator.

Pokrenuti snažnim, pozitivnim uticajem i dodirnuti iskrenom emocijom autentičnog i harizmatičnog trenera i učitelja Slavice Squire, naši polaznici su sa sobom poneli mnogo korisnog, praktičnog i odmah primenjivog znanja koja mogu iskoristiti i unaprediti svoje poslovne sastanke, prezentacije, prodaju, govore, javne nastupe i najvažnije unaprediti sebe kao ličnost koja će uvek puna samopouzdanja umeti da predstavi sebe u najboljem svetlu.

Zahvalni i ponosni na naše polaznike, s verom da će njihove ideje zasijati ovim nebom ugasili smo svetlo na našoj sceni. Zavesa je spuštena…

Do sledećeg viđenja, želimo im uspeh, sreću i svako dobro na njihovom putu!

Budite i vi neko ko veruje u sebe i svoje ideje, neko ko pokreće, motiviše, fascinira, ispiriše. Neko ko se usudio da stane na daske koje život znače i svojom iskrenom emocijom i entuzijazmom ostao upamćen kao majstor fascinantne prezentacije.

Pridružite nam se i na vreme rezervišite svoje mesto na ovom izuzetnom i sada vrlo traženom treningu koji se održava jednom godišnje. Sledeći termin je 3. i 4. jun 2017. godine.

Dobro nam došli!