Dodela prvih NLP Master sertifikata u Srbiji

Dodela prvih NLP Master sertifikata u Srbiji

18.05.08. polaznici NLP Business Master edukacije organizovali su skup u prirodi u blizini Gornjeg Milanovca. U međuvremenu su većina od njih ispunili obaveze vezane za praktični deo sertifikacije i tom prilikom su u lepoj neformalnoj atmosferi dobili internacinalno priznate sertifikate, prve u našoj zemlji. Prvi NLP Masteri su svoj sertifikat proslavili uz šampanjac. Većina je odlučila da nastavi edukaciju na NLP Institutu, a neki od njih će nastaviti školovanje na prestižnim NLP Institutima u Engleskoj i Americi.

Naš NLP Institut je akreditovan od European Coaching Association (ECA) za edukaciju i sertifikaciju po internaconalno najvišim standardima, zato je u mogućnosti da ponudi zainteresovanim NLP Masterima da nastave edukaciju i dobiju internacionalno priznat ECA sertifikat i zvanje Business & Management Coach. Ova edukacija počinje u septembru, a treneri će između ostalih biti i Tom Best iz Amerike, Lucas Derks iz Holandije, Markus Röder iz Nemačke. Ova edukacija je na našim prostorma jedinstvena i prva ovog tipa.

[nggallery id=75]

Neki od NLP Mastera žele da nastave edukaciju do NLP Trenera i da se bave NLP-om kao profesijum, a pošto je naš NLP Institut akreditovan da sertifikuje NLP Trenere po IANLP, ECNLP i NLP-IN, sledeće godine planiramo da im omogućimo tu edukaciju na našem NLP Institutu, sa internacionalnim timom vrhunskih trenera.