Da li ste spremni za život kakav ste oduvek želeli?

Da li ste spremni za život kakav ste oduvek želeli?

„Ako nameravamo da ostvarimo svoj san najpre ga moramo imati.“ – Denis Waitley

Jedna od najčešćih želja kod ljudi je ostvarenje željenih ciljeva. Ipak, ovo je polje u kojem sebe često nesvesno blokiramo, prebacujući odgovornost na okolnosti, uslove ili čak sudbinu.

Jasna predstava o tome kako izgleda trenutak ostvarenja našeg cilja, šta tada vidimo, čujemo, osećamo i kakve su reakcije okoline, predstavlja jasnu viziju koja je najvazniji faktor za ostvarenje cilja.

Na 5. modulu akreditovanog NLP Business Practitioner treninga, održanog 6. i 7. juna 2015 – 44. grupa polaznika ove edukacije, naučila je i iskusila korake pomoću kojih mogu da postignu uspeh, prevaziđu granice i prerastu u još bolju verziju sebe.

Upravo pravilno postavljeni ciljevi i kreiranje stvaralačke energije, izdvajaju vrhunske lidere koji sunposlužili kao primer u NLP metodologiji da njihove sposobnosti razloži i kreira lako primenjive tehnike koje su dostupne i polaznicima NLP Business Practitioner edukacije.

Deo kreativne atmosfere pogledajte ovde

Vesela i razdragana grupa polaznika NLP Instituta provela je dva dana u inspirativnoj atmosferi uz vrhunske predavače. Stečena znanja su u mogućnosti da odmah primene i tako postanu korak bliži ostvarenju svog puta kroz NLP edukaciju.

Pridružite im se! Sledite primer najboljih!

Prijavite se za letnji NLP Business Practitioner!

e-mail: milana@nlpinstitut.com

ili na tel: 064 6451 398

Učite od najvećih eksperata NLP-a!

Dobro nam došli!