Charles Faulkner – redovan predavač

Charles Faulkner – redovan predavač

Našem timu izvanrednih trenera će uskoro da se pridruži i Charles Faulkner jedan od co-autora The new Technology of Achievement – Success Mastery with NLP. On je NLP trener, expert za modelling, coach, motivational speaker, trader, internacionalni biznis konsultant i autor nekoliko značajnih knjiga.

Charles je postao veoma poznat po tome što je primenio NLP metod modelovanja izvrsnosti u svetu finansija. Svoj projekat modelovanja najboljih brokera na svetu je opisao u knjizi The New Market Wizards. Objavio je i mnoge druge knjige, a među njima su Metaphors of Identity i The Mythic Wheel of Life, čime je stvorio novu paradigmu za promenu, kako pojedinca tako i organizacije.

Prošlog vikenda smo imali priliku da se sretnemo u Budimpešti i da dogovorimo buduću saradnju. Charles je čuo za naš NLP Institut i odlučio je da podrži naš razvoj svojim radom i da bude naš redovan predavač. U oktobru će gostovati prvi put na redovnim treninzima. Tada ćemo pripremiti i jedan otvoreni workshop na temu odnos prema finansijama i donošenje važnih odluka na tom polju, što će biti odlična prilika za sve koji žele da se upoznaju sa NLP-om iz novog ugla i primene ova znanja za sebe i za svoju kompaniju.

Radujemo se što je Charles Faukner novi član našeg expertskog tima i želimo mu dobrodošlicu.