NLP Master drugi modul – Charles Faulkner

NLP Master drugi modul – Charles Faulkner

Od 07. do 10.10. održan je drugi modul NLP Master edukacije, a polaznici su imali priliku da rade sa još jednim renomiranim NLP Trenerom iz USA, ovoga puta je to bio Chrles Faulkner. Polaznici su upoznali još jednog izuzetnog trenera i imali priliku da iskuse još jedan stil prezentovanja NLP sadržaja. Za one koji će postati treneri je ovo izuzetno iskustvo gde mogu da modeluju profesionalca na delu.

Naš NLP Master Marko Moračić je veoma vešto prevodio Charlesov poseban način izražavanja i time polaznicima olakšao da integrišu nova znanja. Od srca mu se zahvaljujemo!

Charles je u svojoj karijeri imao priliku da modeluje vrhunske tradere u Americi i njihov način razmišljanja i donošenja brzih i plodonodnih odluka. Iz tog iskustva su nastali mnogi modeli i napisao je zanimljivu knjigu na tu temu “The New Market Wizards”.

Puno se vežbalo, a polaznici su održavali dobru atmosferu radeći i integrišući nove veštine i šireći svoj potencijal percepcije, dok su nivo poznavanja NLP tehnika podizali na nivo mastera.

[nggallery id=34]

Charles je uživao radeći sa svim našim polaznicima, koji ne samo da su uspešni pojedinci, intelektualno na visikom nivou i sa izvanrednim NLP predznanjem, već naročito što polovinu grupe  sačinjavaju pametne i prelepe žene 🙂

Što je verovatno tajna našeg uspeha, kao vodećeg NLP Instituta na ovim prostorima, i razlog što nam dolaze najbolji svetski treneri … zar ne?