Business Practitioner na Adi

Business Practitioner na Adi

Prošlog vikenda, 10. i 11. aprila, održan je treći modul NLP Business Practitionera u predivnom ambijentu kluba Easy na Adi Ciganliji. Vreme je bilo predivno i polaznici su uživali na suncu vežbajući napolju na prostranoj terasi pored Save.grupna_bp_0409

Glavna tema ovog modula su bile tehnike postavljenja ciljeva po receptu najuspešnijih profesionalaca kao i programiranje na vremenskoj liniji.

Polaznici su imali priliku da rade na svojim ciljevima, da nauče kako da primene NLP tehniku postavke i programiranja ciljeva u privatnom i poslovnom kontekstu. Asistenti, koji su NLP masteri, su podržavali polaznike u vežbanju.

Pored toga što je tema ovog modula izuzetna i čini ga veoma zanimljivim i vrednim za polaznike, takođe je lepo vreme uticalo na izuzetno raspoloženje i uživanje u radu i vežbanju.

Prirodni ambijent Ade i direktan pogled na Savu su ovaj doživljaj učinili još prijatnijim. Neki od polaznika su čak iskoristili pesak u odbojkaškom igralištu ispred terase da po njemu crtaju svoju vremensku liniju i kreativno programiraju svoju budućnost.

[nggallery id=61]

U maju je sledeći modul kada će se raditi govorni obrasci kao što su tehnike postavljanja preciznih pitanja i hipnotički govor. Trening će da drži naš redovan gost trener iz Zagreba – Ivan Petrić.