Bez muke ima nauke – Tinejdzeri kroz NLP

Bez muke ima nauke – Tinejdzeri kroz NLP

Tokom najdivnije životne pustolovine zvane – roditeljstvo, svako od nas se u nekom trenutku sretne sa izazovima školskog sistema i odnosa naše dece i nas samih prema eventualnim poteškoćama u učenju kao posledicom nedostatka motivacije, problemima u komunikaciji sa profesorima ili vršnjacima, poljuljanim samopouzdanjem i nizom drugih prepreka koje mogu uticati na istinitost izreke: „Najlepše je đačko doba”.

Da bismo izbegli stresne situacije i pomogli našoj deci da im obrazovanje tj. saznanja, informacije, kreativnost, takmičarski duh i preuzimanje odgovornosti postanu sastavni deo svakodnevice u kojoj se osećaju dobro i spremno za nove zadatke, lične i školske uspehe, u saradnji sa NLP Institutom, Iva Pavlović-Pušica, NLP Master i Educational & Youth Coach, kreirala je NLP trening za tinejdzere, uzrasta 12 do 19 godina, koji predstavlja edukativnu radionicu čiji je cilj da učenje postane zabavan, brz i lak proces kao i temelj na kojem će mladi stvoriti sve potrebne preduslove da postanu uspešni učenici i studenti a sve to uz korisne NLP alate i tehnike „superučenja”, prilagođene upravo mladima.

  • Jačanje motivacije i kreiranje ciljeva
  • Jačanje samopouzdanja i veštine komuniciranja
  • NLP i tehnike „superučenja”
  • Prvazilaženje treme, poboljšanje pamćenja, korišćenje obe moždane hemisfere kao i brže i efikasnije čitanje, čine osnovnu tematiku četiri jednodnevne radionice koje imaju zajednički cilj a ujedno predstavljaju i samostalne celine. Svaki polaznik ima mogućnost da bira hoće li pohađati sve ili samo neke od radionica u zavisnosti od interesovanja i potreba.

17. maja 2015. na NLP Institutu održaće se još jedan u nizu edukativnih treninga za mlade pod nazivom: „Upravljanje emocijama uz NLP”. Trening posvećuje posebnu pažnju emocionalnoj inteligenciji, njenom značaju za pravilan razvoj ličnosti, dobre međuljudske odnose, uravnoteženost kao i njen uticaj na uspeh u školi. Samokontrola, samodisciplina, razvijanje prijatnih emocija i bolja prilagodljivost samo su neke od oblasti koje će na ovoj fantastičnoj radionici pomoći vašem detetu da uspostavi mentalnu i emocionalnu ravnotežu, stvori korisna uverenja i sagleda stvari iz druge perspektive.

Pomozimo deci da prevaziđu uverenje o učenju kao teškom i neprijatnom poslu koji ih odvlači od krativnosti i zabave. Ponudimo im NLP sredstva uz koja će biti u stanju da lagodno isprate proces svog sazrevanja, nauče kako da se se nose sa emocijama, kako da ih usmere u pravcu pogodnom za stvaranje prijatnih iskustava i postanu ljudi spremni da put konstantnog životnog učenja i razvoja obasjaju energijom prosperiteta.

Njihova šansa – naša je misija!

Rezervišite mesto vašem detetu u timu najboljih! Broj mesta je ograničen.

Prijave šaljite putem e-maila: milana@nlpinstitut.com ili na 064/ 6451 398

Dobro nam došli!