Besplatni večernji NLP seminar u Novom Sadu

Besplatni večernji NLP seminar u Novom Sadu

NLP Institut iz Beograda Vas poziva da budete naš gost na besplatnom informativnom NLP seminaru

Par sati zabave koja će Vas odvesti korak napred u Vašem razvoju. Odlična prilika da upoznate NLP i naš način rada koji će Vam predstaviti glavni trener i vlasnica prvog NLP Instituta na ovim prostorima – International NLP Master Trainer i Master Coach Trainer – Slavica Squire.

[table id=6 /]

Ovo je pravi seminar da ponovo trenirate svoje komunikativne sposobnosti i da poboljšate svoju komunikativnost. Povedite svog partnera ili prijatelje i provedite par interesantnih sati zajedno. Upoznajte se sa nekim od najvažnijih tehnika i strategija izuzetno uspešnih ljudi. Iskoristite tehnike i metode, koje inače uče samo top menadžeri, da napravite majstorsko delo od svog života, posla, komunikacije i međuljudskih odnosa.

NLP je veoma bogat program koji obiluje raznim „alatima“. Na ovom seminaru naučićete kako da uz pomoć NLP-a poboljšate svoju komunikaciju i učinak na polju koje odaberete.

Broj mesta je ograničen!

Molimo Vas da blagovremeno rezervišete svoje mesto, tako što ćete poslati svoj kontakt (ime i prezime, e-mail i telefon) na

Email office@nlpinstitut.com ili telefonom na: 064 645 13 93

Molimo Vas za razumevanje, jer je prostor ograničen i možemo da primimo samo određen boj učesnika.

Prijave ćemo sortirati po datumu prijavljivanja, prednost imaju oni koji su se pre prijavili.