Besplatna NLP radionica

Besplatna NLP radionica

Pozivamo Vas na NLP Institut da sa nama provedete inspirišuće, sadržajno, korisno veče puno pozitivne energije!

U današnjem poslovnom okruženju gde vlada konkurencija, potreban nam je set moćnih alata, kako bismo iskoristili svoj puni potencijal i postigli rezultate koje želimo. Radionica „Uticajna komunikacija uz NLP“ odvešće Vas korak napred u Vašem ličnom i poslovnom razvoju. Odlična prilika da upoznate NLP, naš način rada i trenere. Proširićete svoj repertoar komunikacijskih veština i postaćete uticajni komunikator.

U izuzetnom ambijentu našeg NLP Instituta na Dedinju u večernjim terminu od 18.30 do 21.30h iskusićete dejstvo NLP-a.

Povedite svog partnera ili prijatelje i provedite nekoliko interesantnih sati zajedno. Upoznaćete se na iskustven način sa nekim od najvažnijih tehnika i strategija izuzetno uspešnih ljudi.

Naučićete:

  • Osnovne principe neuro-lingvističkog programiranja i kako da uz NLP imate više zadovoljstva i uspeha,
  • kako su izvanredni profesionalci iz najrazličitijih oblasti poslužili kao model za kreiranje NLP tehnika,
  • nekoliko interesantnih ideja iz oblasti koja se bavi proučavanjem funkcionisanja ljudskog mozga,
  • kako da podignete nivo svoje motivacije,
  • da ostvarujete pozitivan uticaj na sebe i ljude u svom okruženju.

Ovu izuzetnu metodologiju predstaviće Vam International NLP Master Trainer i Coach Slavica Squire – prvi akreditovani NLP trener za uspeh u Srbiji i osnivač prvog NLP Instituta na našim prostorima. Autor je prve knjige na našem jeziku o Nauci Ličnog Prosperiteta „NLP u svakom uspehu mirođija“ u kojoj Vas korak po korak uči kako da kreirate svoj uspeh.

Treneri našeg NLP Instituta Milica Nikolić i Katarina Džoković moderiraju veče i predstavljaju NLP tehnike koje su se dokazale u praksi. Osim toga, videćete i čuti nešto više o internacionalno akreditovanom programu „NLP Business Practitioner“ kao i o ostalim profesionalnim edukacijama koje nudi NLP Institut na osnovu čega ćete saznati kako se NLP uklapa u Vaš lični i profesionalni život i gde ga sve možete primeniti kako biste bili još uspešniji i zadovoljniji.

Prisustvo je besplatno, a broj mesta je ograničen i prijava je obavezna! Popunite prijavu i rezervišite svoje mesto ili telefonom na 064/645 14 00. Prednost imaju oni koji su prvi potvrdili svoje prisustvo. Posle prijave, dobićete poziv i obaveštenje o datumu održavanja radionice.

Dobro ste nam došli!