Bernd Isert – gost na NLP Master edukaciji

Bernd Isert – gost na NLP Master edukaciji

Od 17. – 19.04. u gostima nam je bio Bernd Isert iz Berlina, vlasnik i osnivač jednog od najvećih i najstarijih institucija za NLP i sličnu edukaciju u Nemačkoj: Metaforum International – Akademija za razvoj kompetencije.

Bernd je izuzetna trener koji kombinuje razne metode sa NLP-om kao što su kineziologija, sistemska terapija i konstelacije. Svojim bogatim iskustvom on integriše ove metode na samo njemu svojstven način koji je pre svega zanimljiv i koristan.

U svom radu koristi i potpuno nekonvencionalne metode, što pokazuje polaznicima NLP Mastera kako je ono što su naučili u toku edukacije široko i univerzalno primenjivo, a podržava ih da i oni tragaju za nekom svojom posebnom kombinacijom koja im je zanimljiva i korisna.

Berndov trening je jedinstven događaj koji se ne može opisati već se mora lično doživeti. Pošto je bio Uskrs, atmosfera na treningu je bila posebno praznična i bilo je puno lepih šarenih jaja koje su doneli polaznici da pokažu Berndu našu tradiciju kucanja jajima.

Osim toga nam je bilo posebno zadovoljstvo što je na Berndov trening došao i naš redovan trener Ivan Petrić iz Zagreba, jer je ovaj trening izvanredan događaj i prilika da se stvari malo drugačije izmešaju.

Od srca se zahvaljujem Berndu što podržava rad i razvoj našeg NLP Instituta i u to ime mogu da ga najavim i sledeće godine u maju, tradicionalno će njegov trening biti deo redovne NLP Master edukacije.

[nggallery id=60]

A istog vikenda se desila još jedna senzacija zvana Susane Boyle koju Vas pozivam da pogledate ako već niste, ovdei sa prevodom na srpski.