Tom Best – Back to Energy

Tom Best – Back to Energy

Od 29.05. do 02.06. u Moroviću održan je workshop pod nazivom Back to Energy. Naš redovan gost trener Tom Best iz USA, je održao ovaj izuzetan trening, gde su polaznici mogli u predivnom priprodnom ambijentu da nauče kako da prevaziđu stress i burn out i kako drugima da pomognu takođe u tome. Pošto je većina polaznika ili HR manageri ili su direktori u kompanijama, to je tema koja je u današnje vreme veoma prisutna u njihovom poslovnom okruženju, ne samo za njih lično već i za saradnike kojima rukovode. Način na koji se odnose prema stresu i prevazilaze ga često je presudan za uspešno i efikasno poslovanje.

Ovaj trening je izuzetna prilika za razmenu medju polaznicima, kao i za rad na sebi i temama koje izazivaju svakodnevnu napetost i stres.
U večernjim satima posle treninga se pevalo uz Martina i njegovu gitaru, što je takodje nezaboravan doživljaj.
Od peska u boji i svežeg cveća, svi polaznici su stopili svoje vizije u jednu kreativnu zajedničku sliku.

[nggallery id=58]

Tom Best je jedan od najomiljenijih NLP trenera na svetu i biti na njegovom treningu poseban je doživljaj. Ove godine u septembru na NLP Institutu imamo čast i radost da će Tom Best da započne prve module našeg NLP Master treninga i prvog treninga za NLP trenere na ovim prostorima. Zatim će u nastvaku na tim treninzima biti gost i još jedan svetski poznat i cenjen NLP trener gospodin Charles Faulkner.