Ambasadori nauke ličnog prosperiteta – sertifikacija NLP Trainer

Ambasadori nauke ličnog prosperiteta – sertifikacija NLP Trainer

19. aprila na NLP Institutu, polaznici koji iza sebe imaju uspešno završen NLP Business Practitioner i NLP Master, svojom odlukom da se dalje usavršavanju, postanu uzor ali i mentor drugima priveli su kraju još jednu etapu svog napretka uz Nauku ličnog prosperiteta. Slavica Squire, NLP Master Trainer sa svojim internacionalnim timom trenera bila je podrška za devetoro ljudi, različitih ličnih i poslovnih profila. Svoje znanje i veliko iskustvo, Slavica Squire i ostali treneri, stavili su na raspolaganje petoj generaciji NLP Trainera i otkrili su im sve tajne ovog inspirativnog i svrsishodnog poziva. Polaznici su na ovoj edukaciji otišli korak dalje i naučili kako da ceo svoj sistem dovedu u ravnotežu kako bi u budućnosti drugima mogli da prenesu znanje, da inspirišu ljude na promene i izvrše uticaj koji vodi do ostvarenja željenih ciljeva. Naučili su kako da osmisle zanimljiv i koristan trening, kako da upotrebljavaju svoj glas, gestove, prostor dok prezentuju, kako da izadju na kraj sa teškim situacijama kao i primenu humora i metafora u svrhu učenja.

Svako od devetoro polaznika predstavio je deo svog budućeg treninga na željenu temu a svi prisutni, uključujući i podršku sertifikovanih NLP Business Practitionera i NLP Mastera kojima tek predstoji ovo putovanje, mogli su da nauče, zabave se uz vešto osmišljene prezentacije kroz svet prodaje, primene NLP tehnika u advokaturi, vaspitanju dece ali i ličnom razvoju.

Osetite deo atmosfere, pogledajte slike sa Treneske sertifikacije

Aplauzi, fokus i smeh smenjivali su se u prijatnom ambijentu osunčanog NLP Instituta koji, na čelu sa Slavicom Squire i njenim timom, ima priliku i zadovoljstvo da u bolje sutra isprati još jednu generaciju inspirativnih ljudi čiji je put promene kroz sve nivoe NLP edukacije bio integrativan, radostan i usmeren isključivo na sposobnost da se kroz NLP metodologiju dotakne harmonija, životni balans i sreća koja generiše trajni uspeh i kada se deli, postaje sve veća.

Čestitamo našim budućim kolegama i od srca im želimo divne polaznike, kao što su oni bili nama. HVALA na poverenju.