Alati za fantastičnu komunikaciju sa drugima

Alati za fantastičnu komunikaciju sa drugima

Proteklog vikenda naši 59. grupa naših dragih polaznika NLP Practitioner-a u Novom Sadu imali su priliku da pohađaju 5. modul ove izvanredno korisne edukacije i od našeg iskusnog NLP trenera i coach-a Katarine Džoković uče o izuzetnim komunikacionim alatima i tehnikama iz NLP-a.

U subotu su se bavili feedback-om, vrhunskim alatom pomoću kojeg mogu da izvrše pozitivan uticaj na druge ljude, zadrže dobro stanje bez obzira na sve i kontinuirano napreduju. Uz Katarininu podršku, naučili su kako da daju tačan, jasan i konkretan feedback, kao i kako da prime feedback koji im drugi upućuju. Učili su kako da održe svoje dobro stanje i stanje sagovornika, kao i da razlikuju situacije u kojima je primereno dati feedback, od onih u kojima nije.

Drugog dana treninga bavili su se čuvenim NLP nivoima koji im omogućavaju da bolje razumeju sebe i ono šta žele, a time i bolje shvate šta je drugima potrebno. Ovi nivoi im otkrivaju zašto rade neke stvari lako a druge nikako da pokrenu.

Ukoliko i vi želite srećniji, ispunjeniji život i život u kojem vladaju harmonični odnosi i podrška zbog koje napredujete i postajete sve bolji i bolji, vreme je da nam se pridružite.
Nemojte da izgubite još jednu godinu svog dragocenog života i da odlažete svoje lične i poslovne uspehe za sutra koje nikada neće doći.

Prijavite se odmah za naš NLP Practitioner putem ovog linka i ove godine sebi poklonite istrajnost, samopouzdanje, uspeh na poslu, bolje odnose sa bližnjima i krerajte uz našu podršku, korak po korak, život o kom ste oduvek maštali.