AH, TE EMOCIJE – KORISNE SLUGE ILI OKRUTNI GOSPODARI?

AH, TE EMOCIJE – KORISNE SLUGE ILI OKRUTNI GOSPODARI?

Zamislite na trenutak kada biste u svakoj situaciji mogli da vladate sobom i svojim emocija? Da po želji birate korisna stanja koja vas vode do visoke produktivnosti? Da možete na trenutak vratiti vreme i napraviti takvu promenu u nekom neprijatnom iskustvu, da doživite i osetite olakšanje i oslobađanje? Da ciljano upravljate sobom, iskoristite svoje potencijale i reurse i da pomognete sebi i svima koji su vama važni?

Naša grupa vrednih polaznika na 4. modulu NLP Practitioner treninga je imala priliku za sticanje ovog izuzetno korisnog znanja kroz interesantne tehnike i vežbe.

Kroz dvodnevni modul i uz podršku trenera NLP Instituta Katarine Džoković, naši polaznici su iskusili pozitivnu promenu i naučili kako da kreiraju izvrsna stanja, kako da u izazovnim situacijama postignu visok učinak, da angažuju i koriste veći deo svog uma, osveste svoje resurse, da se lakše nose sa situacijama u kojima bi inače izgubili kontrolu, kako da prime i daju podržavajući feedback i time izvrše pozitivan uticaj na one do kojih im je stalo.

Osnaženi i ohrabreni mogućnostima novih izbora, poneli su sobom niz novih tehnika i veština kao i praktičnih znanja koja će im doneti fantastićne promene u svim poljima njihovog života.

Ukoliko želite da željene promene u vašem životu postanu stvarnost i da vaš život bude uspešan i ispunjen obiljem pokretačkih i pozitivnih emocija i resursa i da ste vi baš ta osoba za koju svi kažu da besprekorno vlada sobom motivišući i sebe i inspirišući druge, tu smo da i vas sa radošću podržimo!

Pozovite nas na broj ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­064 6451 398 ili nam pošaljite mail na office@nlpinstitut.com.

Započnite svoj put promene već danas, iskoristite promotivni period i rezervišite svoje mesto na treningu.

Neka vam vaše emocije budu korisne sluge!