2010. na NLP Institutu: Intenzivno učenje

2010. na NLP Institutu: Intenzivno učenje

U ovoj 2010. godini koja je na izmaku, naši vredni polaznici intenzivno su učili tehnike i alate Nauke Ličnog Prosperiteta.

Sam početak godine je već obećavao mnogo: sertifikovana je prva grupa polaznika NLP Trenerskog treninga!

Takođe u januaru, po prvi put smo u Novom Sadu u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom održali dvodnevni NLP Starter trening, a nekoliko nedelja kasnije i redovni beogradski prolećni Starter, na kom su asistenti bili naši novi, „sveže“ sertifikovani treneri Dragoljub Matić poznatiji kao Profa i Goran Baković.

U proleće je održan i poslednji modul NLP Master edukacije, a polaznici su imali priliku da jedni drugima prezentuju svoj lični napredak i doprinos NLP-a njihovom svakodnevnom životu.

U martu je starovala još jedna NLP Practitioner edukacija, na kojoj je po prvi put jedan od modula održao upravo Profa.

Tokom prvomajskog vikenda, naš gost je bio ugledni nemački trener Bernd Isert, vlasnik najveće organizacije za razvoj i usavršavanje u Berlinu „Metaforum“.

Polaznici NLP Practitioner-a koji su u novembru prošle godine započeli svoju avanturu u okviru vanredne grupe, sertifikovani su u maju u svečanoj atmosferi na našem NLP Institutu.

Neki od njih pridružili su nam se u junu na Fruškoj gori, gde je naš dragi učitelj Tom Best održao svoj novi trening „The Energy of Leadership“, a prošlog leta u gostima nam je bila i Amerikanka Arline Davis, koja živi i radi u Rio de Žaneiru, gde ima svoj Institut za coaching i NLP edukacije pod nazivom „Nucleo“.

Ona je u julu u okviru naše Coaching Akademije održala svoj trening „The Evolutionary Coaching Cycle“.

Februarska generacija polaznika NLP Practitioner-a sertifikovana je zajedno sa polaznicima intenzivnog NLP Practitioner-a u avgustu, a mnogi su nastavili svoju edukaciju na NLP Masteru.

Ove godine, NLP Master održavan je u intenzivnim blokovima, a polaznici su, osim od Slavice Squire, imali priliku da uče od Toma Besta i Dragane Mladenović uz asistenciju Dragoljuba Matića Profe.

U septembru je završena Coaching Akademija koja je započela u martu, a svi polaznici koji su ispunili uslove, dobili su međunarodno priznat sertifikat NLP Business Coach-a.

Protekle jeseni upisane su nove generacije NLP Practitioner-a i NLP Mastera, a osim od Slavice i Toma Besta, imali su priliku da uče od izvanrednog Charles-a Faulkner-a

Ako biste voleli da nam se pridružite i učite od najuglednijih NLP trenera u svetu, pridružite nam se i prijavite za neku od naših edukacija putem ovog linka.