2007. godina na NLP Institutu: Učenje bez granica

2007. godina na NLP Institutu: Učenje bez granica

Ovu drugu godinu rada NLP Instituta obeležila su gostovanja naših dragih stranih predavača.

Polaznici naše NLP Master edukacije proveli su četiri septembarska dana sa Tom Bestom, antropologom, filantropom i jednim od najomiljenijih NLP trenera na svetu, na Zlatiboru u predivnom prirodnom ambijentu.

Naučili su kako mogu da uvek iznova da pune svoje baterije energijom, da razgrade stres koji se sakuplja u svakodnevici i postanu još efikasniji u postizanju svojih ciljeva.

Tom Best ima svoj NLP Institut u Teksasu, a inače je na listi “Who is Who in America”. Bavi se antropologijom i NLP-om više od 25 godina i ima izvanredan image kao NLP trener, drži treninge širom sveta. Zbog nas je došao prvi put u Srbiju, što je početak jedne izuzetne saradnje i velika podrška za rad našeg NLP Instituta.

Pored toga što su naučili mnoge avangardne i NLP tehnike kombinovane na jedinstven način sa antropološkim istraživanjima indijanskih plemena i prilagođenim tako da nam korste u našoj turbulentnoj svakodnevici, naši Masteri su se takođe odlično zabavljali u ova četiri dana i otišli kući puni energije i novih ideja za ostvarivanje izvanrednih rezultata.

Radujemo se i sa nestrpljenjem isčekujemo septembar 2008. kada ćemo ponovo da pripremimo jedan workshop sa Tom Bestom u etno selu u Sirogojnu.

Gostovanje Bernd-a Isert-a

Poslednjeg vikenda oktobra na našem NLP Institutu gostovao je gospodin Bernd Isert osnivač Akademije za integrativnu komunikaciju: Metaforum International , Berlin, Nemačka, koja je naš kooperacioni partner.

Bernd je bio naš gost puna tri dana i od njega su polaznici NLP Master edukacije učili da slobodno kombinuju NLP sa brojnim drugim srodnim metodama kako bi u svom poslovnom okruženju dobili željene rezultate i efikasno rešavali konflikte, stresne situcije, timski zaplet…

Ova tri dana su nas sve obogatila uključujući i Bernd-a, koji je posle 26 godina konačno stigao u Beograd. Kvalitet našeg rada, po nivou znanja studenata, ocenio je izuzetno visoko i izrazio je zadovoljstvo što smo kooperacioni partneri.

Samomarketing

Od 29. novembra do 1. decembra imali smo gošće iz Austrije. U poseti su nam bile Christine Schreiner i Bernadette Wuelz, obe su NLP treneri, a experti su na polju samomarketinga i tipologije ličnosti. Od njih su naši polaznici dobili inovativne impulse i nove ideje kako da pronađu svoje najbolje strane i kako da ih prezentiraju drugima, bilo da rade u nekoj kompaniji ili imaju svoje preduzeće. Pre svega su naučili kako da sistematski sami od sebe naprave brend.

Bilo nam je zadovoljstvo što smo imali priliku ponovo da uživamo sa gostima iz inostranstva i da se razmenimo i sa polaznicima među kojima nisu bili samo polaznici naših redovnih NLP edukacija.

Ako želite da nam se pridružite i učite ne samo od Slavice Squire, nego i drugih naših iskusnih NLP trenera, kako stalnih, tako i onih koji nam dolaze iz različitih krajeva planete, prijavite se za neku od naših edukacija putem ovog linka.