Komentari naših polaznika

Goto page: 1 2 3 4

Ako želite da budete bolji čovek, da podržavate druge, budete inicijator promena, da vas ljudi vole i cene tako što ćete zračiti pozitivnom energijom, motivacijom i uspehom, onda se opredelite za NLP Institut Slavice Squire, koji će vam pomoći da ostvarite svoje snove i osvojite svoj Mont Everest!

Ljiljana Vučković, IT Project Manager at M&I Systems, Co.

Na NLP Starter edukaciji na NLP Institutu Slavice Squire sjajno sam se proveo i za kratko vreme, spoznao i kategorizovao neke stvari, a takođe i upoznao nove ljude. Naučio sam mogo o sebi i o drugim ljudima, što će mi značiti u ostvarivanju privatnih i poslovnih ciljeva.

Branislav Anđelić, student programiranja, Novi Sad

Do sada je prošlo 31 godina kako se školujem, radim na sebi, pohađam kurseve, seminare i treninge. Ne postoji škola ili predmet i nema te naučne discipline i oblasti koja je uspela toliko da promeni moj život na bolje i pomogne mi da postanem bolja osoba (obrazovanija) kao što je to uspeo NLP Institut svojim specifičnim pristupom podučavanja NLP metodologije! Treninzi i edukacije koje sprovodi NLP Institut treba da budu sastavni deo kurikuluma u sistemu osnovnog i srednjeg obrazovanja i vaspitanja u Srbiji.
Obuka NLP Instituta apsolutno zaslužuje da se izučava na nivou visoko obrazovnih institucija i da bude uvrštena u silabus kurseva i programa na mnogim fakultetima a posebno iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

Dr Igor Stamenković, docent PMF-a u Novom Sadu

Sa NLP-om sam dobila alat da ižbrusim dijamante i dragocenosti svakodnevnice. Moji dani su kao smaragd, rubin, dijamant i safir. Sa NLP-om sam vratila osmeh na lice. Hvala Vam!!!

Jasminka Grunčić

Predlažem NLP edukaciju svima koji misle da mogu i zaslužuju više u životu. A opet im nedostaje vremena, novca, veština da to ostvare, po njihovim rečima. Už pomoć NLP-a, će otkriti da su to samo opravdanja. Sve to već imaju i divan život mogu živeti već danas. NLP Institut postoji da Vas ohrabri, podrži i usmeri ka ostvarenju Vaših ciljeva.

Marina Radić

Ne Leti bez Padobrana- leti sa NLP-om. NLP pokreće, usmerava, osnažuje… on je uvek vetar u leđa i olakšava i ulepšava život. Uz njega se bude i iskorišćavaju svi naši resursi . Tako da sa lakoćom ostvarujemo svoje snove.

Ljiljana Dragojlović, Learning and development specialist, Tarkett d.o.o.

Ako želite da naučite kako da zavolite i prihvatite sebe, kako da zavolite i prihvatite druge i da uživate u svakom trenutku vašeg života, da unapredite svoj posao i karijeru NLP je za vas. Zahvaljujući stručnosti tima NLP Instituta i zahvaljujući vama samima imate šansu da postanete najbolja verzija sebe. Ne čekajte da to nekada dodje na red već to učinite što pre, jer ćete uraditi pravu stvar za sebe!
There can be miracle when you belive!

Zorica Borković Mashappy

Ovaj kurs mi je omogućio da bolje shvatim sebe, da bolje shvatim ljude sa kojima komuniciram, da otkrijem svoje potencijale i kako da te potencijale maksimalno iskoristim kako bi sebi i svima oko mene bilo lakše i lepše.

Zoran Zrnić, Osnivač i rukovodilac kompanije Hipokrat. Ekonomista i joga instruktor

Ovo je trening koji vas menja na bolje, koji nudi drugi pogled na komunikaciju sa drugima i duboko razumevanje sebe I drugih ljudi. Samim tim vaš i privatni i poslovni život dobija novi kvalitet. Lično provjerila.

Jasna Sekulović, Senior Project Manager, GIZ CG

NLP treba da se uključi u redovno školovanje.

Vladimir Medić, vlasnik, Medex-Prom, Šipovo

NLP – čarobna vrata ka ličnom napretku, sreći i uspehu. Ima nešto u ljudskoj prirodi što ograničava sve one divne mogućnosti koje imamo kao dar, od samog rođenja. Upotrebom NLP veština koje su u skladu sa tim darom, život može biti čaroban i svaki rezultat i uspeh lako ostvariv.

Nataša Mihailović, novinar i urednik emisije “Šta radite, bre?”, RTS

Poželite promenu i dođete na NLP Institut. Odete odatle i ni sami ne znate zašto i kako opet se tu vratite. To je siguran znak da je vaša promena počela. I tada shvatite koliko ste privilegovani što ste deo promene koju ste želeli da vidite i koliko ste hrabri što ste tu!

Lola Tomić

NLP Institut je jedan vrlo bogat izvor pozitivne energije, mesto gde ćete upoznati divne ljude, svih mogućih profila, zanimanja i karaktera, i koji svi imaju ono nešto: želju da rade na sebi, da žive život zaista vredan življenja, i da pokrenu pozitivne promene oko sebe, kako bi naše okruženje postalo mesto u kome je lepo živeti. Sam trening daje izuzetne tehnike koje vam omogućavaju da promenite život iz korena. Ako to želite.

Ana Ćuk, farmaceut, Z.U. Apoteka „Anafarm“

Posle prolaska kroz NLP imate osećaj da ste uradili nešto jako dobro za sebe, a posle nekog vremena vidite da vaši stavovi, ponašanje i komunikacija pozitivno utiču na ljude oko vas. Rekao bih da je ovo edukacija za sve one koji imaju nameru da postanu pravi lideri!

Vladimir Milović, Direktor marketinga i razvoja, Dijamant

Kao psiholog završila sam čitav niz edukacija, koje su za cilj imale neku vrstu razvoja i unapređenja ličnosti. Zajedničko za sve njih je bilo to da su bile usko stručne i ne tako primenjive u svakodnevnom životu. Kod NLP –a me je oduševila prirodnost i spontanost učenje, prilagođenost najširoj populaciji i praktičnost, primenjivost stečenih veština u stvarnosti. Žao mi je što se tako nešto još uvek ne uči u našim školama!

Stanislava Škugor, psiholog
Goto page: 1 2 3 4