Moć pregovaranja

Moć pregovaranja

Naši dragi polaznici 57. grupe NLP Practitioner-a proteklog vikenda savladavali su gradivo 6. modula i naučili kako da NLP koriste u pregovaranju, prodaji i javnom nastupu. Od našeg iskusnog NLP trenera i coach-a Katarine Džoković učili su kako da samouvereno nastupaju u poslovnom okruženju i svuda gde se od njih očekuje strateška komunikacija i sposobnost... Saznaj više »

Zašto vas dete nekad “dovede do ludila”?

Zašto vas dete nekad “dovede do ludila”?

“Osećanje lične vrednosti može cvetati samo u atmosferi u kojoj se individualne razlike cene, greške tolerišu, komunikacija je otvorena, a pravila fleksibilna – u atmosferi kakva se nalazi u dobrim porodicama.” – Virginia Satir Razmislite na trenutak kako vi reagujete kada se vaša deca ne ponašaju kako vi želite. Da li je vaša reakcija srazmerna... Saznaj više »

NLP Starter na POKLON!

NLP Starter na POKLON!

Šta za vas znači maksimalno iskoristiti leto? Da li je to upijanje toplih sunčevih zraka? Možda leškarenje u hladovini na nekoj plaži? A šta je to što vi sami ovog leta možete učiniti da vam 2019. postane godina koju ćete zauvek pamtiti kao godinu preokreta i povratka sebi? Naša misija je da vas inspirišemo da... Saznaj više »

Zašto ste uvek pod stresom?

Zašto ste uvek pod stresom?

Da li vam se često događa da vam se pred neki važan sastanak želudac „veže u čvor“? Da li vas obliva hladan znoj kad pomislite na listu neodgovorenih mejlova? Da li osećate poriv da pobegnete od svega, kad se nađete u vremenskoj stisci između brige o porodici, kućnih poslova, negovanja prijateljstava, postizanja odličnih rezultata na... Saznaj više »